Variant 5

VARIANT 5 Orienteering
24Jan/130

Awards Sportsman of 2012 in Targovishte

Премина и церемонията по награждаването на "10тте най-добри спортисти на град Търговище" za 2012 година. На церемонията присъстваха д–р Красимир Мирев – кмет на община Търговище, г–жа Емине Якубова – заместник–кмет на община Търговище, общественици, спортни деятели, треньори и състезатели.

И тази година успехите на ориентировачите бяха оценени подобаващо от обществеността в гр. Търговище и двамата наши най-добри състезатели за 2012 г. - Иван Сираков и Валентин Паскалев заеха челни позиции и в класацията на града.

Победител за 5ти път става Антонета Бонева – състезателка по спортна стрелба, представила България на Олимпийските игри в Лондон. Второто място в анкетата зае Светослав Ангелов – състезател по спортна гимнастика.

На 3то място в класацията "10тте най-добри спортисти на град Търговище" за 2012 г. се нареди ориентировачът - Иван Сираков, състезател на СКО "Вариант 5". На следващото 4то място се нареди другият представител на клуба - Валентин Паскалев, който не успя да присъства на церемонията заради ангажименти в университета.

10тте най-добри спортисти на Търговище за 2012

Топ 3 от 10тте най-добри спортисти на Търговище за 2012 заедно с кмета на гр. Търговище

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.