Variant 5 wins BG Champs Relay in M21E

Силно представяне в последния старт от Държавните първенства през 2020 за “Вариант 5”! Състезанията (дълга дистанция и щафети) се проведоха в района на вилна зона “Ярема”, близо до с. Железница. Районът беше тежък и труден технически, но нашите състезатели успяха да завършат сезона с успех!

🥇🏆Победа в мъжката елитна група за клуба донесоха Владимир Колев, Димитър Желязков и Иван Сираков. След оспорвана надпревара през цялото време, нашите мъже се окичиха със златните медали и “прибраха” уникалния плакет за победителя, който организаторите бяха подготвили, в Търговище.

🥈🥈Щафетите ни при младежите и девойките също се представиха отлично и заеха 2-рите места! При девойките съставът беше Емили Александрова, Ренета Ненкова и Яна Илиева. При младежите със сребърните медали се окичиха Тервел Драгоев, Божидар Куртев и Ивайло Драгоев.

🥇В последния индивидуален старт от държавните първенства – дългата дистанция, която се проведе предния ден, “Вариант 5” спечели един златен медал в лицето на Иван Сираков. Той се справи с конкуренцията в тежкия масов старт и финишира с време 1:58:44 пред Ивайло Каменаров (Компас-крос) и Валентин Шишков (Трапезица 1954).

➡️Карти от състезанията може да видите в архива на Иван Сираков: www.ivansirakov.com/maps

Снимки: Десислава Димова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *