Variant 5 with great results again

Вариант 5 отново с блестящи класирания

Състезателите на Вариант 5 отново обраха първите места в Държавното първенство за мъже и жени. Състезанията се проведоха в района на гр. Банско, а организатор беше КОС „НСА – Сивен“. Близо 200 състезатели от цялата страна се бориха за разпределението на титлите на страната в Средна дистанция, спринтова дистанция и смесена спринтова щафета.

Вариант 5 спечели три златни и два сребърни медала в най-трудната елитна група. Кирил Николов победи и в двете индивидуални дистанции, а Иван Сираков повтори сребърната позиция. Тройките в Мъже-елит бяха допълнени съответно от Николай Димитров (Браун тим В.Търново) на средната и Ивайло Каменаров (Компас-крос Русе) на спринта.

В смесената щафета Мария Дерменджиева, Иван Сираков, Кирил Николов и Антония Григорова успяха за поредна година да се наложат над конкуренцията. 29 щафети стартираха в надпреварата в град Банско, а СКО „Вариант 5“ е единственият Държавен шампион в елитната група за сега след като е победител във всичките 3 издания на първенството. Втори и трето място в щафетата останаха за Младост Благоевград и Трапезица 1954 Велико Търново.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *