Купа “Великден” 2024 наближава

Здравейте, приятели!

Подготовката по купа “Великден” 2024 е в разгара си! Очаква ни едно вълнуващо издание, така че не се колебайте, а направете своите заявки – а те са отворени – както в сайта на състезанието, така и в системата за заявки на БФО.

През 2024 година децата и младите състезатели отново ще бъдат подпомогнати, така че няма да събираме стартови такси за 10, 12, 14 и 16 годишните. Техните такси ще бъдат покрити от швейцарското сдружение Вариант 5. Разбира се, не забравяйте да подадете заявките си в срок!

Вижте Поканата за състезанието

Заявките са отворени и в сайта на състезанието и в системата за заявки на БФО.

През 2024 ще имате възможност да удължите Великденската си ваканция като вземете участие и в купа “Попово”, която е “залепена” за купа “Великден” и ще се проведе на 1-2 Май. Нашето традиционно четиридневно състезание продължава от 3 до 6 Май със също толкова традиционните дисциплини – масов старт, дълга дистанция, спринт и средна дистанция, докато купа “Попово” ще предложи нощен спринт и средна дистанция.

Готови сме и с екипите за събитието, които можете да поръчате за себе си или за подарък до 7-ми април и да получите по време на дните на състезанието. Бъдете свежи! Повече информация за поръчки и дизайн на: https://cup.variant5.org/?page_id=306 .

Успешна подготовка и до скоро!

One thought on “Купа “Великден” 2024 наближава

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *