Annual club meeting and Veteran Cup

На 9-11 ноември се проведе традиционната сбирка на клуба, с която завършваме сезона и обсъждаме организацията на следващия. И тази година, както и предната, епицентър на събитието беше Еко комплекса в село Катунище. Много приятна атмосфера и редица хубави места за отдих спомогнаха за ползотворен уикенд.

Съвместно с клубната сбирка проведохме и купа „Ветеран” 2012. Състезанието се проведе в село Жеравна, където участниците имаха възможност да бягат по интересни маршрути с доста вариантни отсечки и висока скорост. Победител в мъжката елитна група убедително стана нашият състезател Иван Сираков (Вариант5), следван от Петър Доганов и Милко Сакаров. При жените златния медал заслужи Наталия Димитрова от отбора на Академик „Варна”, зад нея завършиха Елеонора Николова и Валерия Станева.

По-голямата част от разговорите на сбирката бяха на тема купа „Великден” 2013. Нашето традиционно 4-дневно състезание по ориентиране ще се проведе от 3ти до 6ти май и определено изисква много предварителна организация. Може да сте сигурни, че отново Ви очаква един празник на ориентирането по време на тези четири дни – качествени стартове, много участници, положителни емоции, банкет и много други.

Програмата на състезанието включва One-man-relay, Спринт, Средна и Дълга, респективно на райони до селата Дългач, Александрово, Кралево и Росина. Последният старт, както традицията повелява, е WRE Дълга, която ще носи точки за Световната ранглиста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *