Support for the clubs at Velikdencup 2011

Всички знаем, че за повечето клубове, разходите за транспорт и нощувки в едно състезание са трудност. Често не всички желаещи деца могат да вземат участие в многодневни състезания, защото липсват пари. Това знае също и нашият швейцарски приятел и спонсор Христиан Фиехтер. Той иска и тази година да подкрепи клубовете, които работят с деца.

> За всички деца, които вземат участие в купа «Великден » 2011 г. от 22 април (петък, one-man-relay – за четири старта) клубът ще получи премия от 25 лeва на дете.

> За всички деца, които вземат участие в купа «Великден » 2011 г. от 23 април (събота, спринт – минимум за три старта) клубът ще получи премия от 15 лeва на дете.

Правила:
Премиите от Христиан ще бъдат изплатени само
• за деца от възрастови групи 10, 12, 14 и 16.
• за деца, които имат заявка за участие в купа «Великден» 2011 г. минимум за три старта
• на клубове, които навреме си изпратят заявката по Интернет: http://variant5.org/velikdencup/?page_id=276

Премиите ще бъдат изплатени веднага след плащането на стартовата такса и то не от СКО Вариант 5, а от швейцарското сдружение Вариант 5. Моля, обърнете се към Марк Леттау в състезателния център.

Освен това Христиан Фиехтер дава специална награда на клуба взел участие с най-много състезатели от възрастови групи 10, 12, 14 и 16 на средната дистанция в село Великденче, 24 април 2011 г.

Сърдечни поздрави, Марк Леттау, info@variant5.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *