The team is back from Switzerland

Завърши традиционния тренировъчен лагер в Швейцария, който беше и първо посещение на страната за повечето от групата. Получи се един много интересен лагер, предвид посещенията на множество местни забележителности, които разкриха културата и живота на швейцарците. Дълги походи в планината, перфектно организираните тренировки и състезания и разбира се, многото интересни райони направиха лагера едно невероятно и ползотворно изживяване за всички от групата.

Тридневното състезание в края на лагера – Aargauer 3-Tage-OL, бе поредното предизвикателство, което ни предложи страната. Първия ден беше спринт, като първата част от маршрутите беше горска, а втората – градска. Получи се много интересно състезание с множество близки точки и предразполагащо множество грешки.

Втория ден беше средна дистанция, разположена в близката до града гора – Rüsler Nord. Отново добра организация и много състезатели, желаещи да участват, направиха и този ден интересен.

Третия ден беше дълга дистанция, представляваща преследване от предните две дисциплини. Този ден маршрутите бяха тежки и разбира се технични за повечето от състезателите.

Благодарности към Марк Леттау, без който лагерът нямаше да бъде същият!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *